ΕΛΛΑΔΑ: Θα στείλουν λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας στον Έβρο;

Συνολικά μέτρα για το κέντρο της Αθήνας εξήγγειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο η κυβέρνηση, ενώ αυστηρά μέτρα εισηγήθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης σε συνάντηση που είχε μία ώρα νωρίτερα με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Βασικός εισηγητής των μέτρων για το κέντρο της Αθήνας ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ενώ εισηγήσεις στους τομείς τους απευθύνθηκαν οι υπουργοί Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής και Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.

[pullquote]Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία που φέρνει στη δημοσιότητα το real.gr, σύμφωνα με την οποία ο κ. Παπουτσής έχει προτείνει τη δημιουργία στρατοπέδου για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας στον Έβρο, πλην όμως, αντιδρά ο βουλευτής του νομού και –παρακαλώ– υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος[/pullquote]Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέτρα θα προβλέπονται αύξηση της αστυνόμευσης, με συνεχείς περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., ΔΕΛΤΑ και Άμεση Δράση, ενώ προβλέπονται και κοινές περιπολίες από το απόγευμα και μετά της δημοτικής αστυνομίας με την ΕΛ.ΑΣ, και αυτό επειδή η δημοτική αστυνομία σταματούσε ουσιαστικά τη λειτουργία της μετά τις πέντε το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης πρότειναν η δημοτική αστυνομία να μεταφερθεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ως ένα χαλαρό τμήμα αστυνόμευσης, κάτι που φέρεται να μην δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να ανοίξει νοσοκομεία για ναρκομανείς, με την ελπίδα ότι θα μεταφερθούν εκεί ασθενείς που συνωστίζονται στον ΟΚΑΝΑ, ενώ υπάρχουν και σκέψεις να μεταφερθεί ο ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας.

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία που φέρνει στη δημοσιότητα το real.gr, σύμφωνα με την οποία ο κ. Παπουτσής έχει προτείνει τη δημιουργία στρατοπέδου για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας στον Έβρο, πλην όμως, αντιδρά ο βουλευτής του νομού και –παρακαλώ– υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό πρότεινε σκληρά μέτρα, τα οποία δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι την κατάργηση του ασύλου ή τη σκλήρυνση της πολιτικής για τους λαθρομετανάστες.

Πηγή: real.gr
Explore posts in the same categories: Greece

Tags: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 Comments on “ΕΛΛΑΔΑ: Θα στείλουν λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας στον Έβρο;”

  1. ΜΗΤΣΟΣ Says:

    ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΕΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ” ΑΓΑΠΗΤΩΝ ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ)
    ΜΗΤΣΟΣ

  2. vassiliki1970 Says:

    Απέλαση!!!Ούτε στα Ελληνικά νησιά,γιατι μετά θα τα ζητάνε οι Τούρκοι.


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: