«Εξέθεσαν» τον Βενιζέλο οι διαρροές από τα Σκόπια

 

Beni 300x253

 

ΤΗΝ ΩΡΑ που οι Σκοπιανοί προκαλούν και εξαπατούν, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει ( χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο θέμα του ονόματος) την ευρωατλαντική πορεία της ΠΓΔΜ, με την προϋπόθεση ότι θα στηρίζεται σε μια υγιή και καθαρή βάση προς αμοιβαίο όφελος των δύο χωρών! Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την απαντητική επιστολή του πρωθυπουργού στον ομόλογό του κ. Γκρούεφσκι, όπου του υπενθύμιζε ότι δεν υπήρξε θετική εισήγηση περί ένταξης της στις σχετικές εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ειδικότερα, οι Σκοπιανοί άφησαν στα κρύα του λουτρού τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς, αν και είχαν συμφωνήσει μετά την «περίεργη» συνάντηση τους στις Βρυξέλλες να δοθεί στη δημοσιότητα μια ολιγόλογη ανακοίνωση, προκειμένου να μην «αποκαλυφθεί» η ατζέντα, δεν τήρησαν …τις υποσχέσεις τους. Έτσι, υπογράμμισαν ότι «συζητήθηκαν οι διαφορετικές αντιλήψεις για την πολιτική προτεραιότητα που δίνουν οι δύο πλευρές στην επίλυση της διένεξης για το όνομα, καθώς και οι συνέπειες του χρέους και της οικονομικής κρίσης σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο», στοιχεία τα οποία απέφυγε να…αναφέρει ο κ. Βενιζέλος.

Για το χρέος

Μάλιστα, συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών διατείνονταν ότι ουδέποτε συζητήθηκαν θέματα χρέους, ωστόσο δεν μπήκαν στον κόπο να εκδώσουν μια σχετική ανακοίνωση διάψευσης… Στο μεταξύ χθες, μετά τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων, με τις συνεχείς παραβιάσεις, στο παιχνίδι μπήκαν και οι Σκοπιανοί. Οι άσπονδοι γείτονες μέσω της υπουργού Εσωτερικών Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα κατηγορούν την Ελλάδα για «ανεπαρκή» συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κύμα των παράνομων μεταναστών.

 

δημοκρατία

http://history-of-macedonia.com/2013/07/24/%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%bf%ce%ad%cf%82-%ce%b1/

Explore posts in the same categories: Greece, Macedonian News

Tags: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: