Σκόπια : Ο Επίτροπος Στ.Φούλε χαιρέτισε την έγκριση του πορίσματος της επιτροπής για τα επεισόδια στη Βουλή, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2012

stefan fule

 

Ο Επίτροπος, αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), Στέφαν Φούλε χαιρέτισε την ψήφιση του πορίσματος από τα μέλη της διακομματικής επιτροπής της ΠΓΔΜ για τη διερεύνηση των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Βουλή της χώρας, στις 24 Δεκεμβρίου του 2012.

“Χαιρετίζω την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής για τη διερεύνηση των γεγονότων στις 24 Δεκεμβρίου, με την έκδοση του τελικού πορίσματος, το οποίο εγκρίθηκε με τη συναίνεση όλων των μελών της επιτροπής.Αυτό αποδεικνύει ότι εποικοδομητικές λύσεις μπορούν να βρεθούν, με πολιτική βούληση, μέσω του διαλόγου και του συμβιβασμού. Με ανυπομονησία περιμένω να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα και η εφαρμογή των συστάσεων που περιέχονται στο πόρισμα, όπως και το υπόλοιπο της πολιτικής συμφωνίας από την 1η Μαρτίου.

Η συμφωνία της επιτροπής βοηθά στην επίλυση των εσωτερικών πολιτικών προβλημάτων και αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι η ένταξη στην ΕΕ εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας. Η τελευταία αυτή εξέλιξη θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην επικείμενη έκθεση προόδου για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας” αναφέρει στη σχετική, γραπτή δήλωσή του ο κ. Φούλε.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

http://history-of-macedonia.com/2013/08/27/%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%b9%ce%b1-%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84-%cf%86%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b5-%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5/

Explore posts in the same categories: FYROM News

Tags: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: