Πρόεδρος Σκοπίων: “O Zακ Σιράκ από δήμαρχος του Παρισιού έγινε…Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών!”

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απίστευτες γκάφες του προέδρου των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ.

Ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας και υποψήφιος, εκ νέου, στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ό,τι ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ έχει διετελέσει και…πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

Συγκεκριμένα ο Σκοπιανός πρόεδρος δήλωσε:

“Όταν ο Ζακ Σιράκ ήταν πρόεδρος της Αμερικής (!!!), κατέλαβε την θέση αφού είχε γίνει στο παρελθόν δήμαρχος του Παρισιού και λόγω της εμπειρίας που απέκτησε με το ζήτημα των μεταναστών.”

[pullquote]Ιβάνοφ: “Όταν ο Ζακ Σιράκ ήταν πρόεδρος της Αμερικής (!!!), κατέλαβε την θέση αφού είχε γίνει στο παρελθόν δήμαρχος του Παρισιού και λόγω της εμπειρίας που απέκτησε με το ζήτημα των μεταναστών.”[/pullquote]

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ο Σκοπιανός πρόεδρος, ο οποίος έχει μια μεγάλη έφεση στις γκάφες, έδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα και από…γεωγραφία.

 

Σχολιάζοντας την κατάσταση στο Καζακστάν προέβει σε μια δήλωση που προκάλεσε άφθονο γέλιο εντός και εκτός της χώρας του.

“Ήμουν ακόμη και στο Καζακστάν και άνοιξα μια πρεσβεία εκεί. Και για να σας δείξω πόσο μεγάλο είναι το Καζακστάν – φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η Ευρώπη και όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες. Τόσο μεγάλη είναι και η έκταση του Καζακστάν (!!!)”

Οπως μετέδωσε η Ιστοσελίδα Libertas, αρκετά από τα βίντεο που ανέβηκαν στο Youtube και έδειχναν την τραγική τηλεοπτική εμφάνιση του Ιβάνοφ που προκάλεσε το γέλιο σε όλο τον κόσμο, διεγράφησαν από το Youtube.

Επόμενες ήταν οι αναπόφευκτες συγκρίσεις του Σκοπιανού προέδρου με τον Τούρκο ομόλογο του,  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, “έκλεισε” πρόσφατα  στην Τουρκία το twitter και το Youtube.

Τόσο στην Τουρκία όσο και στα Σκόπια αποδεικνύεται ότι η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης ακούγεται περισσότερο σαν ανέκδοτο.

Δείτε το βίντεο με την ανεπανάληπτη συνέντευξη του Σκοπιανού Προέδρου.

[embedplusvideo height=”525″ width=”660″ editlink=”http://bit.ly/1ed3VDN” standard=”http://www.youtube.com/v/BdtaDwco1X4?fs=1″ vars=”ytid=BdtaDwco1X4&width=660&height=525&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2057″ /]

Τμήμα Ειδήσεων | History-of-Macedonia.com

Explore posts in the same categories: FYROM News, FYROM Propaganda

Tags: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: