Πρόεδρος Σκοπιανής Διασποράς : Δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος!!!


Σε νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας έπεσε ο γνωστός Τοντόρ Πετρόφ μετά και την νέα σφαλιάρα που εισέπραξε η FYROM από το ΝΑΤΟ.

Ο πρόεδρος της Σκοπιανής Ομογενειακής Οργάνωσης WMD φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει και τον νέο εξευτελισμό της χώρας του. Ανάρτησε δημόσια στο Facebook profile του ένα υβριστικό κείμενο με απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Ανάμεσα σε άλλα ισχυρίστηκε ό,τι δεν υπάρχει… Ελληνικό Έθνος, ενώ η “ψεύτικη Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμός πλησιάζουν στο… τέλος τους”!!

Ο Πετρόφ για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες ό,τι ο ίδιος βρισκόταν πίσω  από το εμετικό ρατσιστικό φιλμ με τον ” Nick Stoyan“, θεωρείται από τους πιο ακραίους Σκοπιανούς εθνικιστές και θιασώτες της αδιέξοδης πολιτικής του Γκρούεφσκι.

Η μετάφραση των δηλώσεων που παραθέτουμε προέρχεται από το google translate και ενδέχεται να μην είναι απόλυτα ακριβής.

H Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Ελλάδα είναι Μακεδονική! Εάν η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία , η Ελλάδα δεν θα μείνει ολόκληρη! Aν για την Ελλάδα οι Μακεδόνες είναι Σλάβοι, τότε οι Σλάβοι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μαύροι κάτω στην Αθήνα! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει εθνικότητα, αλλά να είσαι Χριστιανός! Ο ψεύτικος Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία, όπως και ο Ευρωκεντρισμός πλησιάζει στο τέλος του! Ο κόσμος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο! Αμήν!

 

 

Explore posts in the same categories: FYROM News, FYROM Propaganda

Tags: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment on “Πρόεδρος Σκοπιανής Διασποράς : Δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος!!!”

  1. Antonis Says:

    παλιοτομαρα, απογονοι των Κομμιτατζηδων της Οχρανα


Leave a comment